aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πολύ κοντά σε δύο προσθήκες, έναν ξένο και έναν Κύπριο

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε δύο προσθήκες, έναν ξένο και έναν Κύπριο

Στον Ολυμπιακό θα προχωρήσουν στην απόκτηση έξι τουλάχιστον ποδοσφαιριστών. Αυτό λέει το πλάνο, το οποίο ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί αφού η διοίκηση, εξακολουθεί να περιμένει απάντηση από τους Σαμπίνια και Ντιανιέ στην πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας. Στο εν λόγω σκέλος εντάσσεται και ο Μολ, ο οποίος, πάντως, σύμφωνα με ανάρτηση του Τορναρίτη, το πιθανότερο είναι να παραμείνει.

Όπως γράψαμε προσφάτως, οι μαυροπράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας με δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για έναν ξένο και έναν Κύπριο. Οι συζητήσεις μεταξύ των πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και εκφράζεται η αισιοδοξία πως εντός των ημερών θα ντυθούν στα μαυροπράσινα. Ο Νεντίμ Τούτιτς, υπενθυμίζουμε, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει στην ομάδα για άλλον ένα χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για άλλον ένα.

Εν τω μεταξύ, στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για την ετήσια εκλογική και καταστατική συνέλευση στο οίκημα του Σωματείου. Μεθαύριο, Τετάρτη, θα γίνει η παρουσίαση οικονομικών καταστάσεων, απολογισμός Δ.Σ., διορισμός ελεγκτών και ελεγκτικής επιτροπής, τροποποίηση καταστατικού και εκλογή μελών Δ.Σ.. Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση έχουν όσα μέλη του Σωματείου έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι και την ημερομηνία πραγματοποίησης της συνέλευσης. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους γραπτώς στη γραμματεία του Σωματείου το αργότερο μέχρι 48 ώρες πριν από την πραγματοποίηση της συνέλευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ