aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πολύ κοντά σε δύο ποδοσφαιριστές

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε δύο ποδοσφαιριστές

Στον Ολυμπιακό, όχι μόνο προετοίμασαν το έδαφος για νέες προσθήκες, αλλά οι πληροφορίες συγκλίνουν και αναφέρουν πως βρίσκονται προ των πυλών δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και είναι Σενεγαλέζος, με την πληροφορία να επιβεβαιώνει ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορος Τορναρίτης, σε σελίδα οπαδών της ομάδας. Ο δεύτερος παίκτης αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Με την άφιξή τους στην Κύπρο και την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων, θα «σκάσουν» οι ανακοινώσεις.

Εν τω μεταξύ, ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού Ζάνος Σάββα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Τορίνο, με τη διοίκηση της ομάδας να εύχεται στον 16χρονο κάθε επιτυχία. Ο υψηλόσωμος παίκτης, ξεχώριζε στα τμήματα υποδομής και ανταμείφτηκε για τη δουλειά του με μετεγγραφή στον ιταλικό σύλλογο. Όσον αφορά στην προετοιμασία, οι προπονήσεις την τρέχουσα εβδομάδα θα είναι διπλές (πρωί και βράδυ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ