aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πήρε Φότι, ανανέωσε Ευτυχίδη

Ολυμπιακός: Πήρε Φότι, ανανέωσε Ευτυχίδη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χριστιάν Φότι, που θα είναι διάρκειας τριών χρόνων, καθώς και την ανανέωση του συμβολαίου του Φίλιππου Ευτυχίδη, που θα είναι επίσης διάρκειας τριών χρόνων.

Η ανακοίνωση για τον Φότι:
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 19χρονο αμυντικό Hristian Foti, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια.

O Hristian, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της Βουλγάρικης Cherno More, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Από το 2017 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ομόνοιας Λευκωσίας με την οποία κατέγραψε και 3 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα τη χρονιά 2018-2019. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Αλκής Ορόκλινη με την οποία κατέγραψε 46 συμμετοχές σημειώνοντας 2 τέρματα.

Έχει υπάρξει μέλος των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας κάτω των 16 και 17 ετών, ενώ αυτή τη στιγμή είναι μέλος της Εθνικής Κύπρου κάτω των 19 ετών.

Καλωσορίζουμε τον Hristian Foti στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».

Η ανακοίνωση για τον Ευτυχίδη:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή Φίλιππο Ευτυχίδη, για άλλα 3 χρόνια.

Ο Φίλιππος, προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας μας, την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα καταγράφοντας 6 συμμετοχές με την μαυροπράσινη φανέλα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ευχόμαστε στον Φίλιππο Ευτυχίδη Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ