aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ο Πάμπος και οι Αγκολέζοι

Ολυμπιακός: Ο Πάμπος και οι Αγκολέζοι

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ρούι Ζούνιορ, Ντεντέ, Μάρκο Αϊρόσα, Σεμπαστιάο Ζιλμπέρτο… Ποδοσφαιριστές που αφίχθησαν σε διάφορες σεζόν στη χώρα μας, κατόπιν επιλογής του Πάμπου Χριστοδούλου. Κοινός παρονομαστής η αγκολέζικη καταγωγή τους. Είναι λοιπόν από τις αγορές που ενδιαφέρουν τον προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς συνδυάζουν το ζητούμενο: ταλέντο σε τιμή ευκαιρίας.

Έτσι, ευρισκόμενος στην Πορτογαλία θέλει να αδράξει την ευκαιρία… Η Εθνική της αφρικανικής χώρας θα δώσει φιλικό την ερχόμενη Δευτέρα στην πόλη Πεναφιέλ με τη Γουινέα-Μπισάου και ο Κύπριος τεχνικός επιθυμεί να παρακολουθήσει το ματς. Όχι φυσικά ως φίλος του αθλήματος, μα έχοντας σκοπό να δει αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει υπ’ όψιν. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να παρατείνει ακόμη περισσότερο την παραμονή του στην ιβηρική χώρα.

Επομένως, σε περίπτωση που καταφέρει να βρεθεί στο γήπεδο τη Δευτέρα, η επιστροφή του στην Κύπρο θα γίνει από εβδομάδας. Θα κλείσει λοιπόν γύρω στο ένα δεκαήμερο στην Πορτογαλία, κάτι για το οποίο ευελπιστεί ότι θα αποφέρει καρπούς στην προσπάθειά του να στελεχώσει καταλλήλως το ρόστερ. Με τον επαναπατρισμό του αναμένεται να ζεσταθεί για τα καλά ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των μαυροπρασίνων ενόψει της σεζόν 2019-20.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ