aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ο Μολ κράτησε χαμηλά το σκορ

Ολυμπιακός: Ο Μολ κράτησε χαμηλά το σκορ

Μπαστούνια τα βρίσκει ο Ολυμπιακός όταν καλείται να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Οι μαυροπράσινοι και στην αναμέτρηση της Κυριακής δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους κυανόλευκους της Λεμεσού στο ΓΣΠ. Είναι χαρακτηριστικό το στοιχείο πως, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι, μετά τις 21 Μαρτίου όταν είχε αντιμετωπίσει και πάλι τον Απόλλωνα. Και τότε έχασε με 2-0 όπως και στο προχθεσινό ματς.

Ο Μολ ήταν το πρόσωπο για τον Ολυμπιακό, αφού είχε εξαιρετική απόδοση. Με τις επεμβάσεις του κράτησε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της διεκδίκησης βαθμολογικού κέρδους μέχρι και το 85’ που ο Απόλλωνας σκόραρε για δεύτερη φορά. Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό αυτή απέναντι στην ΠΑΕΕΚ και είναι ευκαιρία για τον Γιώργο Πετράκη και τους παίκτες του να επανέλθουν στις νίκες, πριν από τη διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ