aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Κλήση σε Κέρκεζ, στη λίστα Πάμπος και Χρύσης, προτεραιότητα σε ξένο

Ολυμπιακός: Κλήση σε Κέρκεζ, στη λίστα Πάμπος και Χρύσης, προτεραιότητα σε ξένο

Η μετά Γιώργου Πετράκη εποχή στον Ολυμπιακό άρχισε με τη διοίκηση των μαυροπράσινων να μπαίνει με τα μούτρα στο ψάξιμο για το νέο προπονητή. Αν και η διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα δίνει άνεση ορισμένων ημερών, στην ομάδα του Τακτακαλά δεν θέλουν να μακρηγορήσει το όλο ζήτημα.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι προ ημερών έγινε τηλεφώνημα στον Ντούσαν Κέρκεζ, για τον οποίο υπάρχει εξαιρετική άποψη. Ο Βόσνιος προπονητής ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το ενδιαφέρον, αλλά χωρίς να κλείσει την πόρτα δεν φαίνεται «ζεστός».

Η επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου συγκεντρώνει συμπάθειες εντός της ομάδας, καθώς ο Κύπριος προπονητής εργάστηκε άλλες δύο φορές στον Ολυμπιακό, ενώ προτάθηκε και ο Χρύσης Μιχαήλ που επίσης είναι στη λίστα των υποψηφίων. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Σάββα Δαμιανού και άλλες περιπτώσεις Κύπριων προπονητών που προτάθηκαν.

Πάμπος Χριστοδούλου και Χρύσης Μιχαήλ είναι στο περίμενε, αφού ο Χριστόφορος Τορναρίτης αξιολογεί ονόματα ξένων προπονητών και με τα υφιστάμενα δεδομένα η επιλογή ξένου τεχνικού κερδίζει έδαφος. Βέβαια, δεν χρειάζεται συστάσεις για το πόσο απρόβλεπτος είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, επομένως δεν πρέπει να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ