aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Έτρεχαν να σβήσουν τη «φωτιά» από τη Νότια Αφρική για Γιανέφσκι

Ολυμπιακός: Έτρεχαν να σβήσουν τη «φωτιά» από τη Νότια Αφρική για Γιανέφσκι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Χιούγκο Μπράος παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής της Εθνικής Νοτίου Αφρικής για τα επόμενα πέντε χρόνια και άναψε φωτιές στη… Λευκωσία. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Global.fourfourtwo.com, ο Βέλγος προπονητής δήλωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου ότι βοηθός του θα είναι ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι. Έτσι, λίγα 24ωρα πριν από τον τελικό κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου με την Ανόρθωση, προκλήθηκε μικρή αναστάτωση στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Ο Σκοπιανός πάντως διαβεβαίωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου της πρωτεύουσας πως δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο σε καμιά ομάδα. Το δεδομένο είναι ότι έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με τους μαυροπράσινους, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει τέλος του μήνα.

Κάτι για το οποίο έκανε λόγο ο γενικός αρχηγός των μαυροπράσινων Χριστόφορος Τορναρίτης, σε χθεσινή ανάρτησή του στο Facebook: «Ως Ολυμπιακός Λευκωσίας τού έχουμε κάνει μια δελεαστική πρόταση για να παραμείνει. Έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις, μια από αυτές είναι και αυτή που αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Για αυτόν, όπως μου έχει αναφέρει, προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός. Για την ώρα το μυαλό του και το δικό μας είναι στο κύπελλο. Είναι καλύτερα να μην ασχολείστε καθόλου με τα δημοσιεύματα τα οποία μόνο ζημιά κάνουν στην ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ