aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Ολυμπιακός είναι εδώ, γερός και δυνατός

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ, γερός και δυνατός

Συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Άρη έδωσε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Δύο φορές «απάντησε» στο γκολ που δέχθηκε από τους γαλαζοκίτρινους, αλλά στην εκπνοή δέχθηκε και τρίτο τέρμα, χάνοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα από τα χέρια του.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ αντιστάθηκε σθεναρά των πρωτοπόρων στη βαθμολογία, ξεδιπλωνόταν γρήγορα στην επίθεση, χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Οι μαυροπράσινοι έστειλαν θετικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Και πολύ περισσότερο πιστοποίησαν άλλη μια φορά πως δικαίως απέφυγαν την απευθείας διαβάθμιση, κερδίζοντας τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Εκεί, όπου θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Έχουν αποδείξει πως διαθέτουν τους παίκτες για να κυνηγήσουν μέχρι τέλος την ανανέωση της παραμονής στην κατηγορία των «μεγάλων». Όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Αντωνίου αποχώρησε τραυματίας και εντός της ημέρας θα διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του. Ο Παχίπης κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο προχθεσινό παιχνίδι αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν αγωνίσθηκε. Το πρόβλημά του είναι μυϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ