aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΝέο «χτύπημα» Τορναρίτη για Σωτηρίου: «Οι τακτικές του θα απασχολήσουν και την Ομοσπονδία της Μποτσουάνα»

Νέο «χτύπημα» Τορναρίτη για Σωτηρίου: «Οι τακτικές του θα απασχολήσουν και την Ομοσπονδία της Μποτσουάνα»

Νέο «χτύπημα» του Χριστόφορου Τορναρίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με τη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, σε συνέχεια της προ ημερών ανάρτησης του, τόνισε πως οι τακτικές του Κύπριου διαιτητή θα απασχολήοσυν μέχρι και την… Ομοσπονδία της Μποτσουάνα.

Συνέχισε ότι θα επιστρέψει αύριο (30/11) από το εξωτερικό, θα ακούσει τη συνομιλία του διαιτητή με το VAR και την τοποθέτηση της ΚΟΠ και αναλόγος θα προχωρήσει.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη:

Οι τακτικές του θα απασχολήσουν μέχρι και την ομοσπονδία της Μποτσουάνας.

Ειδικά το κομμάτι που καλούσε το ασθενοφόρο για την κράμπα. Το ασθενοφόρο ήταν δυο τύποι που περπατούσανε μέσα στο γήπεδο για καφεδάκι. Ντροπή και αίσχος.

Απουσιάζω στο εξωτερικό και επιστρέφω αύριο. Θα ακούσω την συνομιλία με το ΒΑΡ την τοποθέτηση της ΚΟΠ και ανάλογος θα προχωρήσω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ