aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ και το στοίχημα»

«Η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ και το στοίχημα»

Από τους καλύτερους και πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν ο Ανδρέας Χριστοφίδης μίλησε το μεσημέρι στον Active για την πορεία της ομάδας και όχι μόνο. «Η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ και το στοίχημα»

Για τη φετινή σεζόν και την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ: Είναι η τρίτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό. Φέτος αρχίσαμε καλά τη σεζόν και θα δούμε που θα μας βγάλει. Θεωρώ πως έχω πάρει αρκετά από τον ΑΠΟΕΛ γιατί μιλάμε για ένα επίπεδο πολύ ψηλό (Τσάμπιονς Λιγκ).

Για την πορεία του Ολυμπιακού: Αρχίζοντας αυτή τη σεζόν ακούγαμε διάφορα, εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και θέσαμε ως στοίχημα να διαψεύσουμε αυτά που ακούγονται.

Για τη χθεσινή νίκη με τον Ερμή: Η χθεσινή ήταν μεγάλη νίκη και ειδικά όπως ήρθε. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, βάλαμε το κεφάλι κάτω, δουλέψαμε και ευτυχώς μας γέλασε η τύχη. Δεν είχαμε πει από την αρχή ότι θα ήμασταν ικανοποιημένοι με κάποιους βαθμούς, απλά τώρα όταν δει κάποιος τη συγκομιδή μας θα πει ναι είμαστε ευχαριστημένοι. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι γιατί υπάρχει ακόμη δρόμος. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, κάθε εβδομάδα δίνουμε το 100% για το καλό της ομάδας.

Για τις νίκες με Εθνικό και Ερμή: Το να κερδίζεις έναν διεκδικητή των στόχο σου είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ πως αυτό κάνει μεγαλύτερη τη χθεσινή μας νίκη. Στο παιχνίδι με την Αλκή ήμασταν άτυχοι, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Το τι δείχνουν οι αριθμοί κάτι σημαίνει για εμένα, αλλά θέλουμε να είμαστε προσγειωμένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ