aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΦωκαΐδης: «Πολλά κρίνονται στη λεπτομέρεια»

Φωκαΐδης: «Πολλά κρίνονται στη λεπτομέρεια»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Αλκή στο Μακάρειο.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι από τα πιο καθοριστικά για την πορεία της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε παρόμοιους στόχους, η Αλκή δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτόν. Πολλά κρίνονται στη λεπτομέρεια ή ποιος θα κάνει το λάθος. Έχουμε αυτοπεποίθηση, το στήσιμο τακτικά του Ολυμπιακού είναι πολύ καλό, η αντίπαλη ομάδα είναι ολοκληρωμένη. Η εκτίμηση μου είναι πως ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είμαστε σφικτή ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και ίσως το ματς κριθεί στο γκολ ή έρθει μία ισοπαλία. Δεν υπάρχουν καρμπόν παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Θέλουμε την Κυριακή να υπάρχει παλμός, γι αυτό και καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ