aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑπάντηση Τορναρίτη σε Πάπουτσο: «Ορισμένοι θα πρέπει να πάνε βουρητοί σπίτι τους»

Απάντηση Τορναρίτη σε Πάπουτσο: «Ορισμένοι θα πρέπει να πάνε βουρητοί σπίτι τους»

Σε ορέξεις και βίτσια ορισμένων παραγόντων που θυματοποιούν όλους τους διαιτητές αναφέρθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Πάπουτσος. Ο Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στον κ. Πάπουτσο, τονίζοντας πως υπάρχουν ικανοί και άξιοι Κύπριοι διαιτητές, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που θα πρέπει να παραδώσουν την σφυρίχτρα τους και να πάνε βουρητοί στο σπίτι τους.

Διαβάστε εδώ όσα είπε ο κ. Πάπουτσος: «Επιστολή στην ΚΟΠ για Κύπριους διαιτητές στον τελικό Κυπέλλου»

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη:

«Αν νομίζετε ότι του χρόνου θα συνεχίσει αυτό το θέατρο του παραλόγου να το βγάλετε από το μυαλό σας Αγαπητέ Πάπουτσε. Και αν σεβόσασταν την ομάδα του Ολυμπιακού θα έπρεπε να ντρέπεσαι να κάνεις τέτοιο σχόλιο.

Είμαστε εδώ έτοιμοι για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να βελτιωθεί η Κυπριακή διαιτησία. Υπάρχουν και ικανοί και άξιοι Κύπριοι διαιτητες. Αλλά υπάρχουν και ορισμένοι που θα πρέπει να παραδώσουν την σφυρίχτρα και να πάνε βουρητοί στο σπίτι τους, και να μας αδειάσουν την γωνία, έτσι ώστε να βοηθηθούν οι τίμιοι και συνετοί που υπάρχουν στο χώρο να προοδεύσουν.

Πάντα με Αγάπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ