aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: To report του ντέρμπι με την Πάφο (pics/vid)

Ολυμπιακός: To report του ντέρμπι με την Πάφο (pics/vid)

Mε ανάρτησή της στην επίσημή της ιστοσελίδα, η διοίκηση του Ολυμπιακού αναφέρεται στο χθεσινό ντέρμπι με αντίπαλο την Πάφο.

Αναλυτικά:

Ισόπαλοι 2-2 εξήλθαν ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και η Πάφος FC στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας για τον πρώτο γύρο.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μας. Στο 3 λεπτό, μετά από λάθος στην άμυνα της ομάδας μας, ο Hidi ανέτρεψε αντίπαλο επιθετικό με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της αντίπαλης ομάδας, στο οποίο και ευστόχησε αντίπαλος επιθετικός. Στη συνέχεια και μέχρι το 25 λεπτό, αν και είχε την κατοχή της μπάλας, η ομάδα μας δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Στο 25 ο Αντωνίου επιχείρησε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο πέρασε εκτός, ενώ στο 27, μετά από κόρνερ, προσπάθεια του Torres από το ύψος της μικρής περιοχής δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 32 ο Castro επιχείρησε σουτ το οποίο πέρασε όμως εκτός. Στο 35 ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα μας. Μετά από κάθετη μπαλιά του Πολυκάρπου, ο Torres μέσα από τη μικρή περιοχή με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημειώνοντας το 1-1. Η Πάφος FC κατάφερε να σκοράρει στο 38 κάνοντας το 1-2. Στο 41 σουτ του Πεχλιβάνη από δεξιά κατέληξε έξω. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επιτευχθεί το πρώτο τέρμα της: κάθετη μπαλιά του Miguelito στον Torres, και τελείωμα με σουτ στο ύψος του μικρής περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και η μπάλα ανεβοκατέβαινε συνεχώς στις δύο εστίες. Η ομάδα μας απειλήθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις, είχε όμως και τις ευκαιρίες της για να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 55 προσπάθεια του Torres κατέληξε άουτ, ενώ σουτ του Castro στο 65 έφυγε αρκετά μακριά από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα μας απείλησε εκ νέου με τον Πεχλιβάνη. Η ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 82: ο Torres έκανε πάσα στην μικρή περιοχή στον Πεχλιβάνη, ο οποίος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με την μπάλα εν κινήσει, δεν κατάφερε να κάνει την τελική προσπάθεια.

Ενδεκάδα: Hidi, Τσιακλής, Παπαστεριανός (55 Σωτηρίου), Pina, Σαμάρας, Πολυκάρπου, Castro (88 Χριστοδούλου), Αντωνίου (80 Σεραφείμ), Miguelito, Πεχλιβάνης, Torres.

* Γύρω στους 500 οι οπαδοί της ομάδας μας σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο. Έντονη η παρουσία του Συνδέσμου Φιλάθλων. 20 άτομα στην ανατολική εξέδρα για την FC Πάφος.

* Κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι Παπαστεριανός (τέταρτη) και Torres (δεύτερη).

* Ο Hidi παραμένει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με το απόλυτο στις συμμετοχές (13 παιχνίδια, 1170 λεπτά).

* Επόμενο παιχνίδι στις 17/12 στο Μακάρειο Στάδιο στις 2.30 μμ με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Στιγμιότυπα από το χθεσινό παιχνίδι, στο βίντεο που ακολουθεί:

Φωτογραφίες από το χθεσινό ντέρμπι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ