aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: «Το καθήκον μας καλεί στην Παρεκκλησιά»

Ολυμπιακός: «Το καθήκον μας καλεί στην Παρεκκλησιά»

Το καθιερωμένο μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Σεραφείμ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Παρεκκλησιά.

Αναλυτικά: «Η αγαπημένη μας ομάδα, ξεκινά από αυτό το Σάββατο μια πολύ δύσκολη αποστολή με πέντε συνεχόμενους αμφίρροπους αγώνες. Τα αποτελέσματα που θα φέρουμε τις επόμενες πέντε αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Παρεκκλησιά  με την τοπική Ένωση Νέων, θα καθορίσουν εν πολλοίς και το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας για επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Συγκεκριμένα αγωνιζόμαστε με την Παρεκκλησιά εκτός και ακολουθούν τέσσερα ντέρμπι κορυφής. Με την Πάφο, το Παραλίμνι και την Αγία Νάπα και τα τρία στην έδρα μας και με τον Οθέλλο εκτός. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να υποτιμηθεί ή να χαρακτηριστεί χαμηλού κινδύνου. Είναι πέντε παιχνίδια που για να κερδηθούν θα πρέπει να χυθεί αρκετός ιδρώτας στο γήπεδο και να υπάρξει αρκετός ενθουσιασμός στην κερκίδα, ο οποίος θα πρέπει να προσθέσει  στην ομάδα μας το πλεονέκτημα.

Αρχίζοντας από το παιχνίδι στην Παρεκκλησιά ο Ολυμπιακός μπορεί να θεωρηθεί τυχερός. Εμείς πάμε σε αυτό το παιχνίδι έχοντας υπόψη τα τελευταία αποτελέσματα του αντιπάλου στο γήπεδο. Κέρδισε την Αγία Νάπα και ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την Πάφο. Το καμπανάκι του κινδύνου έχει κτυπήσει ήδη δυνατά και οι παίκτες μας έχουν επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν.

Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να βρεθούμε και αυτή την αγωνιστική δίπλα τους και να τους δείξουμε ότι θα είμαστε μαζί τους μέχρι τέλους. Μια νίκη στην Παρεκκλησιά θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στη τριάδα και στους στόχους μας. Με μια νίκη θα πάμε στα επόμενα τρία παιχνίδια – φωτιά στην έδρα μας με την  ψυχολογία του νικητή. Επιπλέον, δεδομένου και του ντέρμπι στην Πάφο, ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει ακόμη ένα βήμα για την ένταξή του στην τριάδα.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικό από άλλες χρονιές. Όλες οι ομάδες είναι σε θέση να στερήσουν  βαθμούς από τους πρωτοπόρους και αυτό έχει ήδη αποδειχτεί πολλές φορές.  Επίσης, το γεγονός ότι υπάρχουν έξι συνολικά υποψήφιοι για την άνοδο, αυξάνει ακόμη το βαθμό δυσκολίας  υλοποίησης  του στόχου της ανόδου.

Όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια του Δεκεμβρίου, ώστε να γιορτάσουμε καλά Χριστούγεννα και να μπούμε με το δεξί στον νέο χρόνο, οπότε και θα γίνουν οι καθιερωμένες μεταγραφές ενίσχυσης. Στην Παρεκκλησιά δίνουμε όλοι τον αγώνα, στο γήπεδο και στην κερκίδα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, και οπαδοί.

Πάμε ενωμένοι  με μοναδικό στόχο τη νίκη. Προσγειωμένοι και σοβαροί, αλλά και με ψυχή. Θα είμαστε εκεί που μας επιβάλλει η συνείδηση και μας επιτάσσει το καθήκον.  Αψηφώντας κρύο, βροχή ή χιόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ