aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: Τα εισιτήρια διαρκείας

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια διαρκείας

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17, οι οποίες έχουν καθοριστεί ως εξής: «VIP- Θεωρείο », 250 ευρώ. «Κανονικό», θέση στην Κεντρική κερκίδα, 120 ευρώ.

«Μαθητικό», θέση στην κεντρική κερκίδα για μαθητές 12-18 ετών, για στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους με παρουσίαση της στρατιωτικής, φοιτητικής και ανεργιακής τους ταυτότητας αντίστοιχα, 60 ευρώ. «Παιδικά», θέση στην κεντρική κερκίδα , για παιδιά μέχρι 12 ετών, 20 ευρώ.

Το σωματείο μας παράλληλα ανακοινώνει, όπως πέρσι έτσι και φέτος  η Επιτροπής Μάρκετινγκ θα εμπλουτίσει  τα ωφελήματα του σχεδίου  Ολυμπιακός Season & Discount Card, τα οποία απολαμβάνουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το σχέδιο έχει ως σκοπό να προσφέρει στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας ιδιαίτερα προνόμια και ωφελήματα μέσω της εκπτωτικής κάρτας (Discount Card) η οποία έχει ενσωματωθεί στο πίσω μέρος της κάρτας του εισιτηρίου διαρκείας.

Οι κάτοχοι θα απολαμβάνουν έκπτωση σε υπηρεσίες και προϊόντα από εταιρείες που συμμετέχουν στο σχέδιο καθώς επίσης θα έχουν αποκλειστική συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων που διεξάγουμε κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να παραγγείλουν τα εισιτήρια με τους εξής τρόπους: Με ένα τηλεφώνημα μεταξύ 09:00-17:00 στο τηλέφωνο του σωματείου μας 22-344080 και στο τηλέφωνο 99493961.

Με αποστολή των στοιχείων τους (όνομα, επώνυμο, αριθμός ταυτότητας , διεύθυνση, email και τηλέφωνο) στην επίσημη σελίδα του Σωματείου μας στο Facebook.

Με αποστολή των στοιχείων τους (όνομα, Επώνυμο, αριθμός ταυτότητας , διεύθυνση, email και τηλέφωνο) στο e-mail του σωματείου μας [email protected].

Με αποστολή των στοιχείων τους (όνομα, Επώνυμο, αριθμός ταυτότητας , διεύθυνση, email και τηλέφωνο), στο φαξ του σωματείου μας, 22344090.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ