aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: Σχεδιασμός, κριτήρια και προετοιμασία

Ολυμπιακός: Σχεδιασμός, κριτήρια και προετοιμασία

Ο Ολυμπιακός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ανακοινώνει τα αγωνίστηκα νέα της ομάδας. Κάνει λόγο για την παραμονή του Χρύση Μιχαήλ στην τεχνική ηγεσία, στην προετοιμασία του καλοκαιριού καθώς και στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

«Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να συνεχίσει με τον Χρύση Μιχαήλ στο τιμόνι έχει ήδη ληφθεί, και ο προπονητής βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Σεραφείμ για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου», αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία προσθέτει:

«Τακτική της διοίκησης είναι οποιαδήποτε ανακοίνωση να γίνεται κατόπιν υπογραφών, συνεπώς στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα δεν αναμένεται η διαρροή οποιονδήποτε μετεγγραφικών στόχων και ονομάτων».

«Όσον αφορά στον φάκελο των οικονομικών κριτηρίων, η διοίκηση έχει τακτοποιήσει όλες τις οφειλές της εγκαίρως και έχει υποβάλει τον φάκελο στην ΚΟΠ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα θα συνεχίσει απρόσκοπτα και χωρίς αφαίρεση βαθμών για την υλοποίηση του στόχου της, που είναι η επάνοδός της στην πρώτη κατηγορία», αναφέρεται καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ