aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: Σάββας Παρασκευά ο νέος κόουτς

Ολυμπιακός: Σάββας Παρασκευά ο νέος κόουτς

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τον νέο προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Χρύση Μιχαήλ. Αυτός θα είναι ο Σάββας Παρασκευά, ενώ στην ανακοίνωση εκφράζονται ευχαριστίες στον Νίκο Νικολάου που τις τελευταίες βδομάδες ανάλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής.

Ο Παρασκευά έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής στην Εθνική Ελπίδων και στο ΘΟΪ Λακατάμιας, ενώ υπήρξε τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ για την σεζόν 2014-15 και ακολούθως για μικρό διάστημα ως υπηρεσιακός στην ανδρική ομάδα των γαλαζοκίτρινων. Επίσης διετέλεσε προπονητής στην ομάδα του Τακτακαλά για σύντομο χρονικό διάστημα την σεζόν 2013-14.

«Τον καλωσορίζουμε στο σωματείο μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον πάγκο της ομάδας μας. Ταυτόχρονα το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει τον Νίκο Νικολάου που τις τελευταίες βδομάδες ανάλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής την καθοδήγηση της ομάδας και πρόσφερε την βοήθεια του στον Ολυμπιακό για ακόμα μια φορά», αναφέρεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ