aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: Πήρε Τόρες, προαγωγή για Χριστοδούλου και φιλικό με Ακρίτα

Ολυμπιακός: Πήρε Τόρες, προαγωγή για Χριστοδούλου και φιλικό με Ακρίτα

 Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον 29χρονο (7/9/1986) Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ρομέου Τόρες, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει συμμετοχές στην Α’ και Β’ κατηγορία Πορτογαλίας, μεταξύ άλλων στις Αρούκα, Πάσος Φερέιρα και Ντεσπορτίβο Άβες. Τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στο Μπαχρέιν.

Παράλληλα το σωματείο ανακοίνωσε και τη σύναψη συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Παύλο Χριστοδούλου. Ο 19χρονος επιθετικός, προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας στις οποίες αγωνίζεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια με μοναδική εξαίρεση την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-15 όπου αγωνιζόταν στον εφηβική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Επίσης μετρά ήδη κάποιες συμμετοχές στην 1η ομάδα του Ολυμπιακού.

«Καλωσορίζουμε τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα μαυροπράσινα χρώματα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη, 31 Αυγούστου στις 17:30, η λευκωσιάτικη ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Μακαρείου Σταδίου με γενική τιμή εισόδου στα €5.

image11image13

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ