aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: «Πάμε στις Καμάρες να μειώσουμε τους νικημένους τελικούς…»

Ολυμπιακός: «Πάμε στις Καμάρες να μειώσουμε τους νικημένους τελικούς…»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ επικοινωνεί με τον κόσμο της ομάδας μέσω του επίσημου σάιτ του συλλόγου και ανάμεσα σε άλλα ζητά δυναμική στήριξη από το φίλαθλο κοινό στο ματς με τον ΑΣΙΛ.

H σχετική δήλωση:

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Συνεχίζουμε με κάθε σοβαρότητα και αυτή τη βδομάδα την προσπάθειά μας για επάνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Η έξοδος του Ολυμπιακού Λευκωσίας στις Καμάρες για να παίξουμε με τον ΑΣΙΛ δεν είναι απλώς δύσκολη, αλλά υψηλού κινδύνου. Για να επιστρέψουμε με τη νίκη χρειάζονται να υπάρξουν όλα τα συστατικά της επιτυχίας. Σοβαρότητα, πάθος από τους παίκτες και δυναμική παρουσία όλων των οπαδών και φίλων της ομάδας.
Το περασμένο Σάββατο εναντίον της Ομόνοιας Αραδίππου η νίκη δεν ήλθε εύκολα. Αυτό το παιχνίδι ήταν μια επιβεβαίωση ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι δεδομένο και ότι όλα είναι ντέρμπι. Εμείς βλέπουμε την κάθε αγωνιστική ξεχωριστά. Έμειναν εννιά τελικοί και είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε με καθαρό μυαλό και προσγειωμένα.

Το παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ είναι καθοριστικής σημασίας, αφού στη συνέχεια ακολουθούν τρία παιχνίδια συνεχόμενα στη Λευκωσία. Αν κερδηθεί, τότε θα έχουμε κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την άνοδο. Η ομάδα μας πάει στη Λάρνακα έτοιμη να δώσει τη μάχη. Εμείς πρέπει να τη βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Μας λένε ότι θα επικρατεί κρύο και θα βρέχει. Όπως αποδείξαμε, κανένα στοιχείο της φύσης δεν μπορεί να μας εμποδίσει να βρεθούμε στο γήπεδο. Όπως το αποδείξαμε πολλές φορές. Όπως καταθέσαμε ψυχή -από την κερκίδα- στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οθέλλο και συμβάλαμε στο ψυχολογικό ντοπάρισμα της ομάδας μας έτσι και αύριο την σπρώχνουμε με αθλητοπρέπεια στην επόμενη νίκη.

Το Σάββατο, ανεξαρτήτως καιρού πάμε για να γεμίσουμε την κερκίδα του γηπέδου του ΑΣΙΛ και να βρεθούμε δίπλα στους παίκτες και την τεχνική μας ηγεσία. Ας μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν θέλουμε τη νίκη που θα μας αφήσει πιο δυνατούς στην τρίτη θέση, πρέπει να την πάρουμε αγωνιζόμενοι ο καθένας από τη δική του θέση. Ας κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα που άναψε για να μας δείχνει το δρόμο της ανόδου μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Τίποτε δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στη δική μας ομάδα και στο δικό μας καθήκον έναντί της. Αυτό το καθήκον και χρέος στην ιδέα του Ολυμπιακού θα πρέπει να επιτελέσουμε. Βλέποντας μόνο μπροστά. Όπως μας επιτάσσει η Ιστορία μας. Όπως ξέρουμε να κάνουμε εδώ και χρόνια, Αιώνια πιστοί στην ιδέα της τιμημένης μαυροπράσινης φανέλας. Πάμε στις Καμάρες για να μειώσουμε τους νικηφόρους τελικούς σε οκτώ. Οι παίκτες μας μπορούν. Μπορούμε και μείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ