aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Oλυμπιακός: Παλληκαρίσια νίκη

To report του αγώνα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με τον Ακρίτα Χλώρακας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των μαυροπρασίνων.

Αναλυτικά: «Παλληκαρίσια νίκη για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας με 0-1, η οποία τον διατηρεί στο γκρουπ των πέντε πρωτοπόρων της δεύτερης κατηγορίας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην αντίπαλη ομάδα η οποία έλεγχε το παιχνίδι και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας βρέθηκε σε αρκετά καλή ημέρα και σε τουλάχιστο τρεις περιπτώσεις σταμάτησε προσπάθειες των αντίπαλων επιθετικών. Η ομάδα μας απείλησε σε δύο περιπτώσεις με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Miguelito.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν, η ομάδα μας κέρδισε χώρους, δημιούργησε ευκαιρίες και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 50 ο αντίπαλος τερματοφύλακας αποσόβησε κτύπημα φάουλ του Castro στο ύψος της μεγάλης περιοχής ενώ λίγα λεπτά αργότερα σουτ του Πεχλιβάνη από αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής δεν βρήκε στόχο.

Στο 75 η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Miguelito με πολύ καλή ενέργεια από το κέντρο του γηπέδου τρύπησε την άμυνα της αντίπαλης ομάδας βγάζοντας τον Πεχλιβάνη από αριστερά στην μεγάλη περιοχή της αντιπάλου.

Το σουτ του ποδοσφαιριστή μας αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και στην επαναφορά της μπάλας ο Ασσιώτης σημείωσε με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής το πρώτο του τέρμα στην πρώτη εμφάνισή του με τα χρώματα της ομάδας μας».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ