aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ολυμπιακός: Έπεται συνέχεια!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η πρόσληψη του Σάββα Παρασκευά στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, σηματοδότησε και εξελίξεις όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ. Οι μαυροπράσινοι κινήθηκαν αστραπιαία και απέσπασαν την υπογραφή δύο ποδοσφαιριστών, ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό τους.

Συγκεκριμένα απέκτησαν τον Αλβανό τερματοφύλακα Ίσλι Χίντι, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα για προσωπικούς του λόγους από τη Νέα Σαλαμίνα και τον Κύπριο μεσοεπιθετικό Μάριο Πεχλιβάνη, ο οποίος στην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Αούστρια Βιέννης.

Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκαν επίσης οι Παναγιώτης Παναγιώτου, Βασίλης Κυριακού, Λουίς Μιγκέλ, Έλντερ Κάστρο και Άγγελος Τσιακλής, ενώ ανανέωσαν το συμβόλαιό τους και αρκετοί παίκτες.

Οι μετεγγραφικές κινήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ για τον Ολυμπιακό, αφού ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Γεωργαράς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές που θέλει να φέρει στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ