aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: Ανακοίνωσε τους πρώην «Τακτακαλίτες» Χίντι και Πεχλιβάνη

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τους πρώην «Τακτακαλίτες» Χίντι και Πεχλιβάνη

Ο διοίκηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλβανού τερματοφύλακα Ίσλι Χίντι (αριστερά στην κεντρική φωτό) και του Κύπριου μεσοεπιθετικού Μάριο Πεχλιβάνη (δεξιά στην κεντρική φωτό).

Ο Χίντι είναι γνωστός στους φίλους της ομάδας του Τακτακαλά από την σεζόν 2010-11 και επέστρεψε για μία δεύτερη θητεία. Τα τελευταία τρία χρόνια ανήκε στον Απόλλων Λεμεσού, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ΑΕΛ. Επίσης έχει 17 συμμετοχές με την εθνική Αλβανίας.

Ο Πεχλιβάνης αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού και στην περσινή σεζόν ανήκε στην Αούστρια Βιέννης. Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε σε ΠΑΕΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

«Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο με την μαυροπράσινη φανέλα», αναφέρεται καταληκτικά στην ανακοίνωση της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ