aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΌλα όσα έγιναν και λέχθηκαν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΣΙΛ

Όλα όσα έγιναν και λέχθηκαν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΣΙΛ

Η ανακοίνωση του ΑΣΙΛ για την ετήσια γενική συνέλευση της ομάδας. Επίσης στην διάθεση του κοινού είναι τα εισιτήρια διάρκειας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020/21. Η ομάδα μας θα δώσει 17 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος με έδρα, ένα από τα καλύτερα Στάδια της Κύπρου, το ΑΕΚ Αρένα. Το Δ.Σ., κατανοώντας τις συνθήκες της νέας κρίσης που επηρέασε όλο τον κόσμο, όρισε την τιμή στα €100. Οσοι ανανεώσουν την συνδρομή τους με αγορά νέου εισιτηρίου διάρκειας θα έχουν έκπτωση 20%.

Αναλυτικά:

«Γενική Συνέλευση ΑΣΙΛ 01/07/2020

Παρουσία λίγων αλλά πιστών υποστηρικτών του Σωματείου μας, διεξήχθη το απόγευμα στην αίθουσα “Ζένιος Πυρίσιης”, η ετήσια Γενική Συνέλευση. Ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Χρίστου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, έκανε εκτενή αναφορά στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε Διοικητικό επίπεδο.

Εκανε απολογισμό της πορείας της ανδρικής ομάδας, έδωσε τα εύσημα στα μέλη του Δ. Σ που στάθηκαν μέχρι τέλους στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων ειδικά στην περίοδο της πανδημίας, συνεχάρη το γυναικείο τμήμα για την ενεργό δράση του ενώ ενημέρωσε τους φίλους και φίλες του Σωματείου για τις ενέργειες που γίνονται από το πρώην αλλά και νυν Δ. Σ στο ζήτημα της αδειοδότησης του βοηθητικού Σταδίου το οποίο αποτελεί μεγάλο στοίχημα για το μέλλον του ΑΣΙΛ.

Ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γιώργο Πυρίσιη για την αμέριστη του συμπαράσταση μέχρι σήμερα αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές του Συλλόγου μας όπως και τους συνεργάτες του στο Συμβούλιο και τον αγνό κόσμο που στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί την ομάδα ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους ένθερμους υποστηρικτές και μέλη του Δ. Σ, κ. Κώστα Μιτή και Πανίκο Ιωαηφ, που παραμένουν χρόνια πιστοί στρατιώτες και εθελοντές της ομάδας μας δείχνοντας σε όλους τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οαοι αγαπούν την ιδέα που λέγεται ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Ακαδημίας, κ. Καίλης, που έκανε αναφορά στην δράση και λειτουργία της Ακαδημιας τονίζοντας τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κυρίως μέσα από τις γηπεδικές εγκατάστασεις.

Τον λόγο μετά πήρε το μέλος του Δ. Σ, κ. Γρηγορά, ο οποίος ανέλυσε την οικονομική κατάσταση του Σωματείου μέχρι σήμερα και παρουσίασε το πλάνο της Διοίκησης για οικονομική ενίσχυση ενώ ευχαρίστησε εκ μέρους και του Συμβουλίου, τον πιστό φίλο, κ. Καλλή Τέκκη, ο οποίος οπότε χρειαστεί, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μείζον θέματα που αφορούν το Σωματειο.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και δώθηκαν απαντήσεις στα μέλη της Συνέλευσης τα οποία ενέκριναν τροποποιήσεις στο καταστατικό τις οποίες κατέθεσε ενώπιων τους το Δ. Σ.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε σε ένα κλίμα ενότητας και το μήνυμα που δώθηκε ήταν η συλλογική προσπάθεια που πρέπει να γίνει ώστε ο ΑΣΙΛ να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο Σωματείο το οποίο στόχο θα έχει την διατήρηση του ονόματος της Λύσης.

Γραφείο Τύπου
ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ
01.07.2020».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ