aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Oι ευχαριστίες του προέδρου

Ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της καταπληκτικής πορείας της Ομόνοιας Αραδίππου στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας εκφράζει μέσω ποσταρίσματός του στα social media o πρόεδρος των «περιστεριών», Γιώργος Χατζηματθαίος.

Αναλυτικά:

«Eυχαριστούμε ομάδα. Έκανες τον κόσμο μας να “πετά στους εφτά ουρανούς” και συ να βρίσκεσαι μόνη στην κορυφή. Την κορυφή την απολαμβάνουμε γιατί μας αξίζει, αλλά δεν μας ζαλίζει. Στατιστικά όπως 6 νίκες σε 7 αγώνες-τις 4 με ανατροπή του σκορ, την καλύτερη επίθεση με 20 γκολ από 8 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 22,5, με 4 20χρονους σε κάθε αγώνα στην ενδεκάδα της, δείχνει ομάδα καμωμένη από δυνατό μέταλλο. Συνέχισε ομάδα να μας κάνεις να ονειρευόμαστε και συ Ομονοιάτη Αραδιππιώτη αγκάλιασε περισσότερο αυτή την ομάδα γιατί της αξίζει. Συνεχίζουμε λοιπόν προσγειωμένα και με πολλή προσπάθεια και στο τέλος θα δούμε πού θα μας βγάλει αυτός ο δρόμος. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ