aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟι 6 + 1 που συνεχίζουν στα πράσινα

Οι 6 + 1 που συνεχίζουν στα πράσινα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχοντας όλο τον χρόνο με το μέρος τους, στον Άρη συνεχίζουν τις επαφές τους για την καλύτερη στελέχωση της ομάδας τους. Λίγοι είναι αυτοί που συνεχίζουν από την ομάδα της προηγούμενης περιόδου. Μόνο εφτά, οι Νουρεντινόσκι,  Μαραγκουδάκης, Μουλόπουλος, Μαμμίδης, Ε. Κυριάκου, Μαλεκκίδης και Παναγή.

Για τον τελευταίο δεν είναι σίγουρο αν θα είναι και στη νέα περίοδο στην ελαφρά ταξιαρχία, καθώς έχει μία δύο προτάσεις από ομάδες Α’ κατηγορίας για να συνεχίσει την καριέρα του και όλα είναι ανοικτά. Δεν αποκλείεται όμως να συνεχίσει στον Άρη, εξαντλώντας έτσι και το συμβόλαιο που έχει με τους πράσινους.

Ο νέος προπονητής Χρύσης Μιχαήλ, το ψάχνει με κάθε τρόπο, έτσι ώστε να στελεχώσει την ομάδα του με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που θα έχουν μια καλή πορεία. Ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για τις επιλογές του, ενώ περιμένει πως θα έχει μαζί του και κάποιους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν ελεύθεροι από άλλες ομάδες της Α’ κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ