aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟι 12 παίκτες και τα δύο μέλη του τεχνικού τιμ που δεν συνεχίζουν

Οι 12 παίκτες και τα δύο μέλη του τεχνικού τιμ που δεν συνεχίζουν

Το Δ.Σ. του Διγενή Ακρίτα Μόρφου ανακοινώνει ότι δεν συνεχίζουν στην ομάδα οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ζοάο Λεονάρντο, Γιώργος Σιαπάνης, Μιχάλης Αγριμάκης, Αντώνης Καπνίδης, Μάξουελ Ανκομά, Γιάννης Πεχλιβανόπουλος, Άγγελος Πουγιούκκας, Χόρχε Παπαδόπουλος, Αντώνης Μαυραντώνης, Μάκης Θεράποντος, Στέφανος Χαραλάμπους και Αντρέας Βελετινάς.

«Εκ μέρους όλων των φίλων του Διγενή, τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο σωματείο μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Στην ομάδα δεν συνεχίζει επίσης ο Αλέξανδρος Χριστοφή, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο για την πολύτιμη προσφορά του στο σωματείο μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τα μελλοντικά του σχέδια», τονίζεται και ακολούθως αναφέρεται:

«Ευχαριστούμε τέλος τα μέλη του περσινού προπονητικού επιτελείου Γιάννη Γιωρκάτζη και Άγγελο Καλλένο για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις καινούριες τους ομάδες. Η εκτίμηση και η αγάπη των φίλων του Διγενή Ακρίτα Μόρφου είναι δεδομένη για όλους εσάς που έχετε βάλει τον τοξότη στο στήθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ