aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ντέρμπι για όλα τα γούστα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Από ντέρμπι άλλο τίποτα η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Τέσσερις ομάδες, που έχουν θέσει ως πρωταρχικό τους στόχο την άνοδο στα «σαλόνια», κοντράρονται μεταξύ τους σε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Και με βάση τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα, αναμένεται ότι θα πέσουν… κορμιά από τους μονομάχους για την κατάκτηση της νίκης, που για κάποιες ομάδες θα είναι η πρώτη στον φετινό μαραθώνιο, ενώ για άλλες θα είναι η δεύτερη στη σεζόν.

Στο «Τάσος Μάρκου», η Αγία Νάπα, που άρχισε νικηφόρα της υποχρεώσεις της, υποδέχεται σε ένα ματς τριπλής παραλλαγής τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχασε βαθμούς στην πρεμιέρα. Ανοιχτή για όλα τα αποτελέσματα είναι και η αναμέτρηση στην Αθηένου, εκεί όπου ο Οθέλλος θα φιλοξενήσει το Παραλίμνι, με τις δύο ομάδες ν’ αναζητούν την πρώτη τους επιτυχία στη σεζόν. Δύσκολη αποστολή θα έχει η Πάφος FC, που εκστρατεύει στην Αραδίππου για ν’ αντιμετωπίσει την τοπική Ομόνοια, η οποία στην έδρα της είναι ικανή να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ντέρμπι, όμως, έχουμε και ανάμεσα σε ομάδες που έχουν ως κοινό τους στόχο την παραμονή στη Β’ Κατηγορία. Ο ΑΣΙΛ, που έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα, υποδέχεται την Παρεκκλησιά, η οποία ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς, ενώ η ΠΑΕΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ακρίτα, με τις δύο ομάδες ν’ αναζητούν την παρθενική τους επιτυχία. Τέλος, η φιλόδοξη Αλκή Ορόκλινη πάει στο Μακάρειο ως το φαβορί για τη νίκη επί του Εθνικού Άσσιας, ο οποίος όμως δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα.

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε από χθες, με την αναμέτρηση μεταξύ του ΘΟΪ και της ΕΝΑΔ στη Λακατάμια 0-0.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΘΕΣ

ΘΟΪ – ΕΝΑΔ 0-0

Γήπεδο: Λακατάμιας

ΣΗΜΕΡΑ

Αγία Νάπα – Ολυμπιακός 16:00

Γήπεδο: Δημοτικό Αγίας Νάπας

Οθέλλος – Παραλίμνι 16:00

Γήπεδο: Αθηένου

Ομόνοια Αρ. – Πάφος FC 16:00

Γήπεδο: Δημοτικό Αραδίππου

ΑΣΙΛ – Παρεκκλησιά 16:00

Γήπεδο: «Γρηγόρης Αυξεντίου»

ΠΑΕΕΚ – Ακρίτας 16:00

Γήπεδο: «Κερύνεια-Επιστροφή»

Εθνικός Άσσιας – Αλκή Ορόκλινη 16:00

Γήπεδο: Μακάρειο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ