aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝικολάου και Σιεκκερής στoν γαλαζοκίτρινο πάγκο, «αντίο» στον Παγλά

Νικολάου και Σιεκκερής στoν γαλαζοκίτρινο πάγκο, «αντίο» στον Παγλά

Ο Νίκος Νικολάου και ο Μιχάλης Σιεκκερής θα αποτελέσουν το δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας του ΘΟΪ Λακατάμειας, όπως ανακοινώθηκε από την λευκωσιάτικη ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο Νίκος Νικολάου και ο Μιχάλης Σιεκκερής θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της τεχνικής μας ηγεσίας. Ο Νικολάου βρέθηκε στην κορυφή της τεχνικής μας ηγεσίας στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Αναλαμβάνοντας μια ομάδα με πάρα πολλά προβλήματα, χωρίς αγωνιστική ταυτότητα, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, αποτελέσματα που έστω και την ύστατη κράτησαν την ομάδα στην Β’ Κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελευταίο αγώνα, ένα αγώνα μιας κατηγορίας, αναγκάστηκε να κατέλθει μόνο με έντεκα βασικούς ποδοσφαιριστές και στον πάγκο είχε μόνο πέντε ποδοσφαιριστές από την Κ19.

Ο Σιεκκερής είναι παλιός γνώριμος του σωματείου, αφού σε αρκετές περιόδους του παρελθόντος εργάστηκε στο σωματείο. Κατά την τελευταία του θητεία συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο στη Β Κατηγορία σαν πρωταθλητές Γ’ Κατηγορίας καθώς και με την εξαιρετική πρώτη παρουσία στη Β’ Κατηγορία, και την κατάληψη της έκτης θέσης. Ο Σιεκκερής θα είναι προπονητής φυσικής κατάστασης, ενώ το σωματείο, αναγνωρίζοντας τις ικανότητές του, του έχει προσφέρει και κάποια άλλη θέση, η οποία θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ευχόμαστε και στους δυο κάθε επιτυχία στο τιμόνι της τεχνικής μας ηγεσίας και σίγουρα μακριά από τις περσινές περιπέτειες».

Επίσης, ανακοινώθηκε η αποχώρηση του γυμναστή τους ομάδας Χριστόδουλου Παγλά: «Μεγάλη συμβολή στην παραμονή της ομάδας στη Β Κατηγορία είχε ο προπονητής φυσικής κατάστασης Χριστόδουλος Παγλάς. Έφθασε κοντά μας το Δεκέμβριο, όταν η ομάδα βρισκόταν στα χειρότερά της, τόσο από ψυχολογική όσο και από φυσική κατάσταση. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να φέρει τους ποδοσφαιριστές μας σε ένα καλό επίπεδο, τουλάχιστον όσον αφορά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Μια ομάδα που είχε μόνο είκοσι λεπτά διάρκεια στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να την φθάσει όχι μόνο στα ενενήντα αλλά στα ενενήντα πέντε λεπτά.

Ο Χριστόδουλος είναι μια μονάδα που θα θέλαμε να παραμείνει στην ομάδα μας. Λυπηθήκαμε όταν πληροφορηθήκαμε την αποχώρησή του. Ταυτόχρονα όμως χαρήκαμε, γιατί δόθηκε η ευκαιρία σε ένα δικό μας παιδί να κοιτάξει πιο ψηλά, στην Α’ Κατηγορία. Είμαστε σίγουροί ότι ο επαγγελματισμός και το πάθος που τον διακρίνουν θα του επιτρέψουν να διακριθεί και στην Α’ Κατηγορία. Σε μας δεν μένει παρά να του ευχηθούμε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ