aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝίκη από τα… αποδυτήρια για την ΠΑΕΕΚ

Νίκη από τα… αποδυτήρια για την ΠΑΕΕΚ

Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η ΠΑΕΕΚ, σε αντίθεση με τον Εθνικό Άσσιας που γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν στην πρεμιέρα των μπλε και έφυγαν από το Μακάρειο με το τρίποντο.

Η ομάδα του Μάκη Σεργίδη ξεμπέρδεψε πολύ γρήγορα καθώς πριν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μαρτσάκη, το οποίο ορθά δόθηκε αφού η μπάλα μετά από σουτ είχε χτυπήσει στο χέρι του Οπόνγκ.

Το γρήγορο γκολ από πλευράς ΠΑΕΕΚ έδωσε νωρίς-νωρίς ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς στις δύο εστίες. Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό ματς, με εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Ο γηπεδούχος Εθνικός Άσσιας δεν κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ για να πάρει βαθμολογικό κέρδος από την αναμέτρηση, ενώ η ΠΑΕΕΚ προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να «κλειδώσει» νωρίτερα τη νίκη της με ακόμη ένα τέρμα.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Εθνικός Άσσιας – ΠΑΕΕΚ 0-1 (1’ Μαρτσάκης)

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Καρμιώτισσα – Ξυλοτύμπου 16:00

ΑΕΖ – Αγία Νάπα 16:00

Ομόνοια Αρ. – Χαλκάνωρ 16:00

Διγενής Ορ. – Παραλίμνι 16:00

ΑΣΙΛ – Οθέλλος   16:00

Δερύνεια – ΘΟΪ  16:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ