aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέος πρόεδρος ο Θουκής Θουκυδίδης

Νέος πρόεδρος ο Θουκής Θουκυδίδης

Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας είναι και επίσημα ο Θουκής Θουκυδίδης, αφού κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη του σωματείου του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης. Επίσης, τα μέλη κλήθηκαν να ψηφίσουν σημαντικές καταστατικές αλλαγές που να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του σωματείου στο άμεσο μέλλον. Τέλος, στον απολογισμό του ο απερχόμενος πρόεδρος Πάρης Ανδρέου σημείωσε πως το χρέος των ερυθρολεύκων έχει μειωθεί κατά 3.2 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκαν απόψε οι Συνελεύσεις (Έκτακτη Καταστατική και Τακτική Εκλογική) του σωματείου Νέα Σαλαμίνα. Στη συνέλευση συμμετείχαν μαζικά τα μέλη όπου έθεσαν ερωτήσεις και εξέφρασαν απόψεις. Ο απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου, Πάρις Ανδρέου, έκανε ενημέρωση για τη δράση του Διοικητικού Συμβουλίου την τελευταία διετία και ανέλυσε τις οικονομικές καταστάσεις μέχρι και σήμερα. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Κωνσταντίνου, έκανε απολογισμό όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε.

Στο τέλος της Τακτικής Συνέλευσης του σωματείου, εκλέγηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία είναι: Ανδρέου Πέτρος, Θουκυδίδης Θουκής, Καζαμίας Γιώργος, Κουκλής Ελένειος, Κωνσταντίνου Γιώργος, Κωνσταντίνου Έλενα, Κωνσταντίνου Μιχάλης, Λάζος Δημήτρης, Λάρκου Χριστόφορος, Μελεμενής Μιχάλης, Μίσιης Γερόλεμος, Παρασκευά Ανδρέας, Χριστοφή Χριστιάνα και Χρυσοστόμου Γιάννος. Τα μέλη συνήλθαν αμέσως μετά σε συνεδρία, στην οποία ο Θουκής Θουκυδίδης εκλέγηκε ομόφωνα νέος Πρόεδρος του Σωματείου. Η διοίκηση θα καταρτιστεί σε σώμα στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρία της τις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ