aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΒρήκε το… κουμπί της ΑΕΚ

Βρήκε το… κουμπί της ΑΕΚ

Την καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια απέναντι στην ΑΕΚ μέσα στο «Αμμόχωστος» θέλει να συνεχίσει στο αυριανό παιχνίδι η Νέα Σαλαμίνα. Ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης, διαφοράς ποιότητας, αλλά και στόχων των δύο ομάδων, φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι στην έδρα τους έχουν βρει το… κουμπί των κιτρινοπράσινων.

Η προσφυγική ομάδα έχει να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι (στην έδρα της) σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, έχει να χάσει από τη σεζόν 2000-01. Από τότε μέχρι σήμερα υποδέχθηκε τους Λαρνακείς 13 φορές, μετρώντας 6 νίκες και 7 ισοπαλίες. Υπήρχαν όμως και σεζόν που οι δύο ομάδες δεν συναντήθηκαν ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος γιατί κάποια από τις δύο αγωνιζόταν στην κατώτερη κατηγορία.

Με σύμμαχο, λοιπόν, την προϊστορία των τελευταίων 15 ετών, αλλά και τη δύναμη της έδρας, η Νέα Σαλαμίνα θα επιδιώξει να φτάσει στη δεύτερη κολλητή της νίκη στο φετινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ