aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤρίτη χειρότερη της δεκαετίας

Τρίτη χειρότερη της δεκαετίας

Η φετινή αρχή της Νέας Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα, από άποψης βαθμολογικής θέσης είναι η τρίτη χειρότερη της τελευταίας δεκαετίας, με κριτήριο την έκτη αγωνιστική. Δεν ήταν η αναμενόμενη.

Σήμερα, η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στο 10ο σκαλοπάτι του πίνακα έχοντας συγκομιδή 5 πόντων. Ο πάτος ήταν η 13η θέση, στην οποία είχε βρεθεί τις περιόδους 2007-08 (με 4 πόντους) και 2009-10 (2 πόντους), η κατάληξη των οποίων την είχε βρει να παίρνει τον δρόμο του υποβιβασμού.

Οι διοικούντες το σωματείο βέβαια είναι απόλυτα σίγουροι πως η φετινή ομάδα δεν είναι για κινδύνους αλλά για την πρώτη 6άδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ένα εκ των οποίων είναι η βελτίωση της απόδοσης παικτών από τους οποίους οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως ο μεσοεπιθετικός Ματίας Αβελάιρας, τον οποίο συνόδευαν διθυραμβικά σχόλια κατά την κάθοδό του στο «Αμμόχωστος». Όπως ο ιδιαίτερα αξιόλογος μέσος Ιβάν Τσούριουριτς και βεβαίως ο Ντίμιταρ Μακρίεφ. Ο Βούλγαρος στράικερ, σκόρερ 19 τερμάτων στο περσινό πρωτάθλημα, φέτος δεν έχει δει ακόμα τα αντίπαλα δίχτυα.

Η προετοιμασία της ομάδας του Στάικου Βεργέτη συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Ο κεντρικός αμυντικός Νταβίντ Γκράσι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις και έχει βάλει στόχο να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση ώστε να θέσει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, στις 15 Οκτωβρίου.

Στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας, αναμένεται να αγωνιστούν και παίκτες που έχουν ανάγκη από χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ