aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤρέχει για τον Πεδρίτο

Τρέχει για τον Πεδρίτο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Θέμα με τα λεφτά που έχουν να παίρνουν οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας προέκυψε χθες, μία ημέρα πριν από τη σημερινή τελευταία υποχρέωση της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές επέλεξαν να γνωστοποιηθεί το πρόβλημα, αν και δεν έκαναν απεργία, ωστόσο οι παράγοντες του συλλόγου υπογραμμίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να καταβληθούν οι μισθοί τους (περιμένουν να πάρουν κάποιες χορηγίες για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους).

Περισσότερη ανησυχία υπάρχει για τον Πεδρίτο Παρέχα, ο οποίος συμφώνησε προφορικά με τους ερυθρόλευκους για ανανέωση συνεργασίας, αλλά δεν πρόκειται να υπογράψει αν δεν πάρει τα δεδουλευμένα του.

Γι’ αυτό και θα γίνει προσπάθεια από τη διοίκηση ώστε να βρεθεί το ποσό εγκαίρως, αν είναι δυνατόν και σήμερα, για να τον πληρώσουν και να εξασφαλίσουν την υπογραφή του προτού αποχωρήσει για διακοπές. Το τελευταίο που θέλουν είναι να φύγει προβληματισμένος για το μέλλον του ο Ισπανός. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα είναι ορατός ο κίνδυνος να τον χάσουν από το έμψυχο δυναμικό τους.

Αναφορικά με το σημερινό ματς κόντρα στους κιτρινοπράσινους, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» (19:00), το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφορά στην προσπάθεια του Ντίμιταρ Μακρίεφ να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ (λεπτομέρειες στη σελίδα 3).

Επιμέρους στόχος για τους ποδοσφαιριστές του υπηρεσιακού προπονητή Γιώργου Λαγκαδίτη είναι να έρθει η πρώτη νίκη στα πλέι οφ, έστω και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες. Μοναδικός απών για τους ερυθρόλευκους θα είναι ο Γιάννης Σκοπελίτης, ο οποίος συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ