aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΤο πρόγραμμα της ανοιχτής προπόνησης

Το πρόγραμμα της ανοιχτής προπόνησης

Το Γραφείο Επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας προσκαλεί τα ΜΜΕ να παρευρεθούν για κάλυψη της πρώτης επίσημης ανοικτής προπόνησης της πρώτης ποδοσφαιρικής μας ομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και ώρα 18:00 στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Το επίσημο πρόγραμμα της πρώτο προπόνησης θα αρχίσει στις 18:45 το απόγευμα με παρουσίαση από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νέας Σαλαμίνας και βραβεύσεις για τις επιτυχίες της χρονιάς.

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός στα αποδυτήρια της ομάδας μας. Τον αγιασμό μπορούν να καλύψουν και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί πολύ μικρή ομιλία τους προέδρου προς τους ποδοσφαιριστές (κλειστή για τα ΜΜΕ).

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

18:00 – 6.30 Φωτογράφιση ποδοσφαιριστών για πορτρέτα. Την ίδια ώρα μπορούν να γίνουν συνεντεύξεις με ποδοσφαιριστές και τον προπονητή.

18:30 – Αγιασμός στα αποδυτήρια

18:45 – Παρουσίαση Ακαδημιών

19:00 – Παρουσίαση Ποδοσφαιριστών, προπονητών και ιατρικού τιμ

19:15 – Ομιλία προέδρου και προπονητή

19:30 – Φωτογράφιση πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας μαζί με παιδιά ακαδημιών μπροστά από τον κόσμο της ομάδας. Μπροστά από την κερκίδα των γκολπόστ («Αμμόχωστος»)

19: 45 – Έναρξη πρώτης προπόνησης και δίτερμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ