aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Το πιο δύσκολο έργο θα το έχει ο προπονητής» (Αιγύπτιοι από δοκιμαστικά)

«Το πιο δύσκολο έργο θα το έχει ο προπονητής» (Αιγύπτιοι από δοκιμαστικά)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο σχεδιασμός στη Νέα Σαλαμίνα ολοκληρώθηκε και αν θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής (πιθανότατα δεξί μπακ), θα αφορά νεαρό κάτω των 21 ετών.

Οι μετεγγραφές που έγιναν, η διατήρηση βασικών ποδοσφαιριστών από την περσινή πετυχημένη σεζόν, η παρουσία του Εουτζέν Νεαγκόε στον πάγκο της ομάδας, επιτρέπουν στους διοικούντες τη Νέα Σαλαμίνα και στον κόσμο της να προσδοκούν σε ακόμη καλύτερη πορεία της ομάδας στην επικείμενη σεζόν. «Το πιο δύσκολο έργο θα το έχει ο προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Goal» ο πρόεδρος Πάρης Ανδρέου.

Και εξήγησε: «Πιστεύω έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, τόσο σε ποιότητα όσο και σε βάθος. Ο προπονητής θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους θα επιλέγει σε κάθε αγώνα για το αρχικό σχήμα, ενώ θα έχει την ίδια ώρα αξιόλογες επιλογές και στον πάγκο».

Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στην ανοιχτή προπόνηση τη Δευτέρα: «Οι οπαδοί μας “διψούν” για διάκριση της ομάδας. Αντιλαμβάνονται και αυτοί πως, παρά τις όποιες δυσκολίες συναντάμε κατά καιρούς, η ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πόδια της, δημιουργείται καλό σύνολο και έχει προσδοκίες. Εύχομαι να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί».

Και κατέληξε: «Καλούμε τους υφιστάμενους κατόχους να ανανεώσουν τα διαρκείας τους, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο να κάνει διαρκείας. Θα δώσει μεγάλη ανάσα στο σωματείο, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του».

Εξάλλου, στην Κύπρο αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα δύο νεαροί Αιγύπτιοι ποδοσφαιριστές για να περάσουν από το μικροσκόπιο του τεχνικού της Νέας Σαλαμίνας, Εουγκέν Νεαγκόε. Η παρουσία τους είναι στο πλαίσιο συνεργασίας που προτίθεται να κάνει η Νέα Σαλαμίνα με τη Λιρς Βελγίου, αλλά και με ομάδα της Αιγύπτου, των οποίων ιδιοκτήτης είναι o Αιγύπτιος Μαγκέντ Σαμί.

Οι ποδοσφαιριστές, λοιπόν, είναι οι 19χρονοι Μουσταφά Μπασάμ Γουαλίντ και Μαχμούντ Σουανκί. Ο πρώτος αγωνίζεται ως δεξί μπακ και ο δεύτερος ως ανασταλτικός μέσος. Θα βρεθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Κυπερούντα από τις 20 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εφόσον ικανοποιήσουν και ο Νεαγκόε ανάψει πράσινο φως στη διοίκηση για την απόκτησή τους, θα εγγραφούν στον Κατάλογο Β’. Δεν θα είναι δαπανηρές μετεγγραφές, αφού η συμφωνία με τη Λιρς θα αφορά καταβολή μισθού βάσει συμμετοχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ