aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Το μυαλό μου ανήκει μόνο στη Νέα Σαλαμίνα» (υμνεί τον Σκοπελίτη)

«Το μυαλό μου ανήκει μόνο στη Νέα Σαλαμίνα» (υμνεί τον Σκοπελίτη)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το όνειρο του Γιάννη Κούσουλου να αποτελέσει βασικό «γρανάζι» για την ανδρική ομάδα της Νέας Σαλαμίνας είναι πραγματοποιημένο από πέρυσι τέτοια περίπου εποχή, ενώ το «ξεπέταγμά» του, υπενθυμίζουμε πως έγινε επί Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όταν ο νεαρός άσος ήταν ακόμη 17 χρόνων.

Ο Κούσουλος μετά την οριστικοποίηση της συνέχισης της καριέρας του στην ομάδα που αγαπά, είναι έτοιμος να απολαύσει για ακόμη μία σεζόν τις δάφνες της προσπάθειας και της σκληρής του δουλειάς που έχει καταβάλει τα τελευταία χρόνια.

Ο 19χρονος μέσος μίλησε στο «Goal.com.cy» και καλούμενος να αναφερθεί στο θέμα της πρότασης της ΑΕΚ, δεν θέλησε να πει πολλά. «Προτιμώ να μην αναφερθώ στις λεπτομέρειες σχετικά με τις επαφές που είχε η Σαλαμίνα και η ΑΕΚ, καθώς και τα όσα λέχθηκαν ανάμεσα στην πλευρά μου και στους ανθρώπους της ομάδας μου», είπε και ακολούθως πρόσθεσε:

«Το θέμα με την ΑΕΚ έκλεισε και ανήκει στο παρελθόν, πήραμε μια απόφαση με τη διοίκηση, αρχίζει μία νέα σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό και μόνο. Το μυαλό μου ανήκει αποκλειστικά στη Σαλαμίνα».

Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας του, αλλά και στις προσδοκίες του, υπογράμμισε: «Είναι περίπου ίδιοι οι στόχοι. Συμμετοχή στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και διάκριση στο κύπελλο. Εγώ από την πλευρά μου επιθυμώ να κάνω μία καλύτερη σεζόν συγκριτικά με πέρυσι, να διακριθώ και σε περίπτωση που έλθει κάποια άλλη πρόταση από μεγαλύτερη θεωρητικά ομάδα στον μέλλον θα το εξετάσω μαζί με τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ή να προβλέψει τι θα γίνει. Στοχεύω να είμαι υγιής να παίζω, να έχω ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής και βλέπουμε…».

Καταλήγοντας, ο Κούσουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έμαθε αρκετά στην περσινή σεζόν αγωνιζόμενος πλάι στον Γιάννη Σκοπελίτη στο κέντρο και αυτό είναι ένας από τους πολλούς λόγους που βελτιώθηκε αγωνίστηκα και ωρίμασε ως ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, χαρακτήρισε «τανκ» και «θηρίο» τον Ελλαδίτη έμπειρο μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ