aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΘα πάει στα… σίγουρα

Θα πάει στα… σίγουρα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Την επιτυχημένη συνταγή της περασμένης αγωνιστής φαίνεται ότι θα… ξαναδοκιμάσει σήμερα η Νέα Σαλαμίνα, στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος».

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Στάικος Βεργέτης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΖ (5-1) και γι’ αυτό δεν αναμένεται να προβεί σε πειραματισμούς στην ενδεκάδα της ομάδας του, δείχνοντας μέσα από τις προπονήσεις την πρόθεση του να πάει στα… σίγουρα.

Αλλιώς όμως η Νέα Σαλαμίνα θα προσεγγίσει το σημερινό παιχνίδι, που είναι σαφώς πιο δύσκολο και ο αντίπαλος πιο δυνατός. Ο στόχος της όμως που είναι η νίκη δεν αλλάζει και για να φτάσει σε αυτή θα πρέπει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμη μέσα στο γήπεδό της στα προηγούμενα τρία ματς. Ο Βεργέτης επισήμανε στους παίκτες ποια στοιχεία της ΑΕΚ πρέπει να προσέξουν και θεωρεί αν ακολουθήσουν το πλάνο του, η Νέα Σαλαμίνα θα καταφέρει να πάρει το ζητούμενο.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, υπενθυμίζουμε ότι θα απουσιάσουν ο τραυματίας Γκράσι και ο τιμωρημένος Φροξυλιάς, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του για την κόκκινη που δέχτηκε στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ