aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Τα φιλικά δεν αποτελούν αγγαρεία για εμάς»

«Τα φιλικά δεν αποτελούν αγγαρεία για εμάς»

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας τονίζει ότι λόγω κακού προγραμματισμού από πλευράς της ΑΕΖ, η οποία διευθέτησε να συμμετέχει σε άλλο φιλικό την ίδια μέρα με άλλο αντίπαλο, αναγκάστηκε να διευθετήσει τη διεξαγωγή άλλου αγώνα, καθώς σε καμία περίπτωση τα φιλικά δεν αποτελούν αγγαρεία για εμάς.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ανακοινώνει την αλλαγή του φιλικού αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο ΑΕΖακακίου και τη διευθέτηση νέου με αντίπαλο την ΕΝΠαρεκκλησιάς στο στάδιο της Κυπερούντας στις 18:00.

Λόγω κακού προγραμματισμού από πλευράς της ΑΕΖ, η οποία διευθέτησε να συμμετέχει σε άλλο φιλικό την ίδια μέρα με άλλο αντίπαλο, αναγκαστήκαμε να διευθετήσουμε τη διεξαγωγή άλλου αγώνα, καθώς σε καμία περίπτωση τα φιλικά δεν αποτελούν αγγαρεία για εμάς.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές και οι φιλικοί αγώνες είναι σημαντικοί για τον προπονητή μας για να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ