aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣυνάντηση στη Λευκωσία

Συνάντηση στη Λευκωσία

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει πως θέλοντας να συνεχίσει την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας σε όλη την ελεύθερη Κύπρο με τους φίλους και οπαδούς της ομάδας συνεχίζει το κύκλο συναντήσεων στη Λευκωσία την Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο Europa Plaza.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου θέλοντας να συνεχίσει την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας σε όλη την ελεύθερη Κύπρο με τους φίλους και οπαδούς της ομάδας συνεχίζει το κύκλο συναντήσεων στη Λευκωσία την Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο Europa Plaza.

Υπενθυμίζεται ότι η περιοδεία μας ξεκινά από το νέο οίκημα των Red Rebels στο Παραλίμνι την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 19.45.

“ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” και χωρίς εσένα φίλε και οπαδέ της ομάδας η επιβίωση του σωματείου θα ήταν ανέφικτη. Όπως το κέρδιζες πάντα έτσι και τώρα “ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ