aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣτα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Βεσελόφσκι (vid)

Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Βεσελόφσκι (vid)

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή της είδησης για τον αντικαταστάτη του Ίσλι Χίντι ο οποίος θα είναι ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σλοβάκου τερματοφύλακα.

Η ανακοίνωση: «Το Σωματείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου Σλοβάκου τερματοφύλακα Ρόμπερτ Βεσελόφσκι (Robert Veselovsky). Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι είναι 31 ετών (02.09.1985) και έχει εμπειρία από διάφορα πρωταθλήματα. Ένα εξ αυτών το ρουμανικό, αφού τη διετία 2013-15 έπαιζε στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (γνώριμος του προπονητή Εουτζέν Νεαγκόε).

Μικρός έφυγε από τη χώρα του και πήγε στη Σουηδία όπου έπαιξε στην Όστερς. Ακολούθησε μια διετία στη Βίμποργκ Δανίας (2009-11) και μετά στην Χόρσενς της ίδιας χώρας από όπου αποχώρησε τον Ιούνη του 2013. Πήγε στο Κλουζ μέχρι το 2015 και πέρσι έπαιξε στη Μλάντα Μπόλεσλαβ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ