aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣλοβένος και άλλοι δύο οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Σλοβένος και άλλοι δύο οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ημέρα εξελίξεων ήταν η χθεσινή για τη Νέα Σαλαμίνα: απόκτηση του Λουσιάνο Μπεμπέ, αποχώρηση του Ίσλι Χίντι και πρόταση στον Άλεξ Κωνσταντίνου. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε χθες για την περίοδο 2016-17, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι δύο πλευρές είχαν επαφές και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν υπήρχε σκέψη αποχώρησής του από την Ομόνοια, ωστόσο τότε δεν καρποφόρησαν. Η συμφωνία λοιπόν ήρθε με καθυστέρηση λίγων μηνών.

Η είδηση επισκίασε την αναστάτωση που προκλήθηκε χθες, μετά την απόφαση του Χίντι να αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό. Πλέον αναζητείται άλλος τερματοφύλακας και ήδη προσεγγίστηκε ο βασικός στόχος για την αντικατάσταση του Αλβανού. Πρόκειται για Σλοβένο κίπερ, τον οποίον πρότεινε ο Εουτζέν Νεαγκόε. Υπ’ όψιν του Μάκη Παπαϊωάννου βρίσκονται άλλοι δύο υποψήφιοι.

Από εκεί και πέρα, απάντηση αναμένεται να δώσει σήμερα ο Άλεξ Κωνσταντίνου στην πρόταση που του έγινε στο χθεσινό ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή του σωματείου. Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός άφησε θετικές εντυπώσεις στον Ρουμάνο προπονητή κατά την περίοδο που συμμετείχε στις προπονήσεις.

Ωστόσο, η οικονομική δυνατότητα της Νέας Σαλαμίνας δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα, γι’ αυτό και η πρόταση που του έγινε δεν ήταν υψηλή. Αν την αποδεχτεί λοιπόν θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, διαφορετικά θα ψάξει άλλην ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναφορικά με τους άλλους δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, Φοίβο Χριστοδούλου και Μαχμούντ Σουάνκ, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους. Ο Αιγύπτιος μάλιστα έφυγε από την Κύπρο, καθώς έληξε η άδεια παραμονής του. Το πιο πιθανόν είναι ότι δεν θα κληθεί να επιστρέψει από τους παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ