aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣε καλό δρόμο οι «ερυθρόλευκοι»

Σε καλό δρόμο οι «ερυθρόλευκοι»

Η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε με 3-0 στο τελευταίο της φιλικό αγώνα που πραγματοποίησε κόντρα στην ομάδα της Παρεκκλησιάς, στην Κυπερούντα.

Οι “ερυθρόλευκοι” φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο, με τον τεχνικό της ομάδας Εουγκέν Νεαγκόε να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό.

Το σκορ για την Σαλαμίνα άνοιξε ο Τζούρτζουριτς στο 20 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Μάατσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του έπειτα από ασίστ του Αμπελάιρας. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος Κολοκούδιας στο 75’. Νωρίτερα, ο διεθνής φορ είχε… σημαδέψει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η ομάδα του Εουγκέν Νεαγκόε ξεκίνησε τον αγώνα με τους Χίντι, Φούσκο, Άντονιτς, Τσιγκουίνι, Τσαμπούρης, Σκοπελίτης, Τζούρτζουριτς, Αμπελάιρας, Μάατσι, Πεδρίτο, Μακρίεφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Άλεξ Κωνσταντίνου, ενώ δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Παύλου, Μιχαήλ και Φροξυλιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ