aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΨηλές προσδοκίες, εορταστικό κλίμα και αποθέωση! (pics & vids)

Ψηλές προσδοκίες, εορταστικό κλίμα και αποθέωση! (pics & vids)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοικτή προπόνηση της Νέας Σαλαμίνα σε εορταστικό κλίμα λόγω της περσινής επιτυχίας των ερυθρόλευκων με την συμμετοχή τους στα πλέι οφ της πρώτης εξάδας.

Αφότου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στα αποδυτήρια και η φωτογράφιση των παικτών για τα πορτραίτα, παρουσιάστηκαν οι Ακαδημίες και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και το ιατρικό τιμ γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Σαλαμιναίους οι οποίοι γέμισαν την κεντρική εξέδρα του «Αμμόχωστος».

Μετά τα πιο πάνω, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Πάρης Ανδρέου ο οποίος έθεσε ψηλά τον πήχη μιλώντας για εξάδα και διάκριση στο κύπελλο, καθώς και ο προπονητής Εουτζέν Νεαγκόε και ο αρχηγός Γιάννης Σκοπελίτης, οι οποίοι παρουσιάστηκαν πιο… προσγειωμένοι!

«Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά, η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου μας βρίσκει μακριά από τη φυσική μας έδρα και την αγαπημένη μας πόλη. Ευχή όλων, η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς να μας βρει στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο. Τα τελευταία 5 χρόνια, όλες οι διοικήσεις είχαν θέσει ως βασικό στόχο την οικονομική εξυγίανση του σωματείου μας για να μπορέσει να έχει στέρεες βάσεις και να χτίσει σε πιο γερά θεμέλια το μέλλον του. Μέσα από μεθοδική και σκληρή δουλειά καταφέραμε όλοι μαζί, διοίκηση και κόσμος, να βελτιώσουμε αισθητά την οικονομική κατάσταση του σωματείου, κυρίως όσον αφορά οφειλές σε παλιούς ποδοσφαιριστές, αλλά και σε τραπεζικά ιδρύματα και διάφορους πιστωτές», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέου και πρόσθεσε:

NIC_2296

«Ούτε λίγο, ούτε πολύ τα χρέη του σωματείου μειώθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια με ποσό που υπερβαίνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που συγκαταλέγει το σωματείο μας στα τέσσερα πιο υγειές σωματεία οικονομικά. Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν είχα μιλήσει από αυτό εδώ το βήμα, ότι στόχος μας ως Διοικητικό Συμβούλιο ήταν η αναγέννηση του σωματείου μας αγωνιστικά βάζοντας έτσι γερά θεμέλια και υποδομή πάνω στα οποία θα χτίσουμε στο άμεσο μέλλον. Είχαμε πει ότι θα πορευτούμε τα επόμενα δύο χρόνια με ιδιαίτερη έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι, στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα από την οποία ζητούμε και απαιτούμε να μας κάνει ξανά περήφανους. Νιώσαμε την ανάγκη να θέσουμε νέους στόχους που δεν ήταν η παραμονή στην κατηγορία, αλλά να πετύχουμε κάτι καλύτερο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια θέση στην πρώτη εξάδα».

Ο Σκοπελίτης είπε: «Δεν είμαστε εδώ για να μιλάμε, είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά. Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι κάνουμε τα πάντα για να σας έχουμε ευτυχισμένους».

Ακολούθησε φωτογράφιση της ανδρικής ομάδας μαζί με παιδιά ακαδημιών μπροστά από τον κόσμο και από την κερκίδα των γκολπόστ («Αμμόχωστος»). Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν εκγύμναση και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντίμιταρ Μακρίεφ και Ιβάν Τσούριουριτς οι οποίοι εντάχθηκαν τελευταίοι στις προπονήσεις.

Ακολουθούν φωτορεπορτάζ και βίντεο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ