aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΨάχνει χημεία επιλέγει στιλ

Ψάχνει χημεία επιλέγει στιλ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Νέα Σαλαμίνα διαθέτει ένα κράμα ταλέντου και εμπειρίας στο ρόστερ της. Αρκετοί από τους παίκτες της έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά, αρκετοί από τους νεοαποκτηθέντες έχουν στις αποσκευές τους ένα αξιοπρόσεκτο βιογραφικό.

Το βασικό ζητούμενο από τον Εουτζέν Νεαγκόε και τους βοηθούς του είναι να δημιουργήσει την κατάλληλη χημεία. Και κάτι ακόμα: να διαλέξει εάν θα διατηρήσει το μοντέλο που είχε εφαρμόσει ο προκάτοχός του στην περσινή σεζόν ή αν θα παρουσιάσει μια ομάδα με πιο ρεαλιστική προσέγγιση των αγώνων.

Επί των ημερών του Γιαν ντε Γιόνγκε οι ερυθρόλευκοι είχαν επιθετική φιλοσοφία σε όλα τα παιχνίδια τους, ακόμα και απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Έβλεπε την ομάδα του να είναι ανταγωνιστική, να σκοράρει αλλά να μην έχει τη συνοχή των γραμμών και τις αναμενόμενες επιστροφές για να κρατήσει αποτέλεσμα. Με βαθμολογικό κόστος σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Νεαγκόε έδειξε και στη θητεία του στον Άρη ότι έχει διαφορετική φιλοσοφία: προτιμά την πειθαρχία στη μεσοαμυντική ζώνη και τους επιθετικούς αιφνιδιασμούς, ιδιαίτερα απέναντι σε ισχυρές ομάδες. Το τι θα επιλέξει για την ομάδα της Αμμοχώστου αναμένεται να διαπιστωθεί στα φιλικά παιχνίδια κατά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ