aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠάρης Ανδρέου: «Αυτό το βρισίδι είναι απαράδεκτο, όλα έχουν ένα όριο»

Πάρης Ανδρέου: «Αυτό το βρισίδι είναι απαράδεκτο, όλα έχουν ένα όριο»

Απαραδέκτες χαρακτήρισε τις βαριές κατηγορίες και τους ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς προς τον Πρόεδρο της ομάδας και άλλα μέλη του ΔΣ, ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρης Ανδρέου. Όπως τόνισε είναι υπέρ της κριτικής, αλλά όλα έχουν και ένα όριο…

Η ανάρτηση του Πάρη Ανδρέου:

«Αγαπητοί φίλοι της Νέας Σαλαμίνας, με λύπη μου είδα τις τελευταίες 2 ημέρες να γίνεται μια απίστευτη επίθεση στον πρόεδρο της ομάδας μας και τον Αντιπρόεδρο αλλά και σε άλλα μέλη του ΔΣ με βαριές κατηγορίες και ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς που είμαι σίγουρος δεν εκφράζουν ούτε αυτούς που τα γράφουν.

Όλοι αισθανόμαστε απογοήτευση, πικρία, αγανάκτηση και τεράστια συναισθηματική φόρτιση για την κατάσταση που βρίσκεται αγωνιστικά το Σωματείο μας, με τον υποβιβασμό να είναι πιο ορατός από ποτέ. Δικαιολογημένα νιώθουμε έτσι. Και δικαιολογημένα να θέλουμε να εκφράσουμε την κριτική μας προς τους πάντες για την κατάσταση αυτή.

Με ψυχραιμία αλλά και πλήρη επίγνωση των δεδομένων θα ήθελα να τονίσω αυτό που γίνεται είναι ανεπίτρεπτο. Βρίζουμε ασύστολα ένα Πρόεδρο ο οποίος έχει μια ιστορία πίσω του γεμάτη Νέα Σαλαμίνα. Υπήρξε ποδοσφαιριστής, ενεργό μέλος των παλαίμαχων, συμμετείχε σε ΔΣ για πάνω από 30 χρόνια και ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς χωρίς να κερδίσει τίποτα απολύτως. Βρίζουμε ασύστολα ένα Αντιπρόεδρο που εδώ και 8 χρόνια τρέχει νυχθημερόν για να βελτιώσει την κατάσταση του σωματείου μας από όλες τις απόψεις, οικονομικά, γηπεδικές εγκαταστάσεις, εξεύρεση νέων χορηγών και άλλα τόσα. Βρίζουμε ανθρώπους στην εφορία ποδοσφαίρου που εδώ και 8 χρόνια είναι δίπλα στην ομάδα μέρα νύχτα και έδωσαν τα πάντα χωρίς το παραμικρό όφελος.

Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός, ούτε θέλω να δικαιολογήσω όποια λάθη έγιναν, απλά νιώθω ότι όλο αυτό το βρισίδι είναι απαράδεκτο για όλους αυτούς του ανθρώπους που δουλεύουν ακατάπαυστα για το καλό του Σωματείου, και πιστέψετε με το γνωρίζω από πρώτο χέρι ως στενοί μου συνεργάτες για χρόνια.

Σίγουρα έγιναν λάθη που φαίνεται να τα πληρώνουμε αγωνιστικά. Δεν θα αναλύσω τώρα τις απόψεις μου για παίκτες, προπονητές κλπ. Δεν είναι της ώρας. Όποιος δουλεύει κάνει και λάθη και αυτό είναι κανόνας. Κριτική μπορεί να γίνεται αλλά αρκετά με αυτό ανεξέλεγκτο βρισίδι. Τέτοιο βρισίδι δεν έγινε ούτε καν σε αυτούς που παρέδωσαν το Σωματείο μας οικονομικά διαλυμένο με υποδομές αγροτικού ποδοσφαίρου, και βρίζουμε αυτούς που ανάστησαν το σωματείο από όλες τις απόψεις.

Ναι στην κριτική έστω και αυστηρή, και εγώ ασκώ κριτική αλλά όλα έχουν ένα όριο. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Καλώ τον κόσμο λοιπών να μείνει ψύχραιμος και να μην παρασύρετε σε αυτό το άσχημο παιχνίδι.

Ότι και να γίνει πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα στο Σωματείο μας και να επανέλθουμε πιο δυνατοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ