aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Πάντα ήσουν εκεί, πιστός συμπαραστάτης και πιστός στρατιώτης»

«Πάντα ήσουν εκεί, πιστός συμπαραστάτης και πιστός στρατιώτης»

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους πολυπληθείς οπαδούς του σωματείου που έδωσαν βροντερό παρόν στις εκδηλώσεις της πρώτης επίσημης προπόνησης των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους πολυπληθείς οπαδούς του σωματείου που έδωσαν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις της πρώτης επίσημης προπόνησης των ποδοσφαιριστών μας.

Μια παρουσία που έδωσε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι ήρθαν σε ένα μεγάλο σύλλογο με υψηλούς στόχους και εκδηλωτικούς-απαιτητικούς οπαδούς. Από την πρώτη στιγμή μεταφέρθηκε το πάθος στους ποδοσφαιριστές αλλά και η έντονη δίψα που υπάρχει για διάκριση.

Φίλε της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου, δηλώνουμε σιγουριά ότι και φέτος θα είσαι εκεί για την ομάδα μας. Εξάλλου πάντα ήσουν εκεί, πιστός συμπαραστάτης και πιστός στρατιώτης.

Ήσουν εκεί όταν το σωματείο μας ήταν ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Ήσουν εκεί όταν τα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα ήταν συσσωρευμένα και γονάτιζαν το σωματείο.

Ήσουν εκεί όταν στα δύσκολα πολλοί εγκατέλειψαν το καράβι.

Είσαι εδώ τώρα που είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να δούμε καλύτερες μέρες. Είσαι εδώ που μαζί καταφέραμε να βάλουμε το σωματείο στο σωστό μονοπάτι. Είσαι εδώ παντοτινό στήριγμα και οικονομικός αιμοδότης.

Θα είσαι εδώ για να πανηγυρίσουμε μαζί νίκες και χαρές και επιτέλους να δούμε την ομάδα μας να ζωντανεύει ένδοξες μνήμες. Θα είσαι εδώ γιατί “ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” και το ξέρεις πολύ καλά ότι πάντα εσύ το κέρδιζες.

Υ.Σ. Οι ποδοσφαιριστές μεταφέρουν τις ευχαριστίες τους για τις εκδηλώσεις αγάπης που δείξατε προς αυτούς. Όπως είπε και ο αρχηγός, αυτοί θα μιλήσουν στο γήπεδο ενώ εσείς θα κερδίζετε τη μάχη της κερκίδας”.

neasalamina_fans16-17neasalamina_prwti16-17

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ