aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟικονομικές ανάγκες 100.000 ευρώ

Οικονομικές ανάγκες 100.000 ευρώ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας, Μάκης Παπαϊωάννου, τρέχει επί καθημερινής βάσεως τα θέματα προγραμματισμού της ομάδας και στα σκαριά βρίσκονται κάποιες μετεγγραφές. Την ίδια στιγμή, όμως, η διοίκηση του συλλόγου κάνει τον δικό της αγώνα για την εξεύρεση οικονομικών πόρων, προκειμένου να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και δη στα κριτήρια Ιουνίου.

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν ένα ποσό της τάξεως περίπου των 100.000 ευρώ για να πληρώσουν μισθούς αλλά και να κάνουν διακανονισμούς με ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα, ούτως ώστε το σωματείο να αποφύγει οποιεσδήποτε επιπτώσεις.

«Ακόμη χρειαζόμαστε ένα αρκετά μεγάλο ποσό από αυτό που εξαγγείλαμε. Δεν έχουμε βρει ακόμη οικονομικούς πόρους, όμως ευελπιστούμε ότι μέχρι την τελευταία ημέρα θα είμαστε συνεπείς», ανέφερε με χθεσινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο Άστρα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων αναμένει ότι οι φίλοι της ομάδας θα βοηθήσουν και αυτοί στην προσπάθειά της, αγοράζοντας ή ανανεώνοντας εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, υπενθυμίζουμε ότι θ’ αρχίσει στις 4 Ιουλίου στα βοηθητικά στο Μενεού και σε μεταγενέστερο στάδιο θα γίνει γνωστή η ημερομηνία για την πρώτη προπόνηση και παρουσίαση των παικτών. Το βασικό στάδιο θα γίνει το δεκαήμερο 20–30 Ιουλίου στην Κυπερούντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ