aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟ Νεαγκόε συμφωνεί και επαυξάνει

Ο Νεαγκόε συμφωνεί και επαυξάνει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά την πρόσληψη του Εουγκέν Νεαγκόε και τις συζητήσεις του με τον Μάκη Παπαϊωάννου για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, δεν αλλάζει το μετεγγραφικό πλάνο της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Ρουμάνος προπονητής συμφωνεί για τις θέσεις ενίσχυσης που αποφάσισε προ πολλού ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής: Θα αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί, τερματοφύλακας, ακραίος φορ (που να αγωνίζεται και σέντερ φορ) και επιτελικός.

Το νέο αφεντικό των ερυθρόλευκων θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, που είναι η αχίλλειος πτέρνα της στο τρέχον πρωτάθλημα, το οποίο θα εκπνεύσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (τα 70 γκολ παθητικό «μιλούν» άλλωστε μόνα τους). Γι’ αυτό και θεωρεί ότι η προτεραιότητα του καλοκαιρινού σχεδιασμού είναι η εξεύρεση ικανών σέντερ μπακ.

Ασφαλώς, ο Παπαϊωάννου θα κάνει ό,τι μπορεί για να εντοπίσει τους καταλληλότερους, βάσει πάντοτε των οικονομικών δυνατοτήτων του σωματείου της Αμμοχώστου. Από εκεί και πέρα, για τη θέση του τερματοφύλακα, στα υπόψη υπάρχει ο Έντιν Νουρεντινόσκι, ο οποίος προτάθηκε στον σύλλογο της Αμμοχώστου.

Υπό προϋποθέσεις, όμως, μπορεί να υπάρξει και άλλη μία κίνηση αναφορικά με την αμυντική γραμμή. Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Σάλομον Γκράιμς θέλει να παραμείνει και ο Νεαγκόε έχει θετική άποψη γι’ αυτόν, ωστόσο σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι επαφές για ανανέωση συνεργασίας, θα γίνει προσπάθεια από πλευράς Νέας Σαλαμίνας για εντοπισμό δεξιού μπακ.

Πάντως, δεν συντρέχει λόγος βιασύνης, καθώς η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν θα αρχίσει στις αρχές Ιουλίου. Περισσότερος καιρός δηλαδή από ενάμιση μήνα, άρα υπάρχει χρόνος για να γίνει προσεκτική μελέτη των παικτών που θα προταθούν. Εκτός φυσικά αν βρεθούν νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές που πληρούν τα κριτήρια των ερυθρόλευκων.

Σαφέστατα, μέχρι τη μετάβαση στην Κυπερούντα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικός σκέλος της προετοιμασίας μεταξύ 20 και 30 Ιουλίου, οι ερυθρόλευκοι ευελπιστούν πως δεν θα υπάρχουν εκκρεμότητες αναφορικά με την προσπάθεια ενίσχυσης. Χωρίς να παραγνωρίζουν τον άγραφο νόμο κάθε καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, σύμφωνα με τον οποίον συνήθως εντοπίζονται κενά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αναθεωρείται το αρχικό μετεγγραφικό πλάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ