aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝίκκι: «Η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα ΤΟΠ-6»

Νίκκι: «Η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα ΤΟΠ-6»

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η δημοσιογραφική διάσκεψη της Νέας Σαλαμίνας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία παρουσιάστηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας αλλά και ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκκι Παπαβασιλείου.

Παράλληλα δηλώσεις παραχώρησαν ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Γιώργος Καζαμίας αλλά και ο Νίκκι.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Καζαμίας:

Αρχικά είπε: «Απόψε πραγματοποιείται η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ο σκοπός της σημερινής διάσκεψης είναι τετραπλός. Πρώτα η παρουσίαση του νέου προπονητή. Δεύτερον, η παρουσίαση των εισιτήριων διάρκειας. Τρίτον, η παρουσίαση της επίσημης στολής. Τέταρτον, θέλουμε να σας δείξουμε τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο αθλητικό κέντρο στο Μενεού».

Για τα διαρκείας: «Θα αφορούν όλα τα βαλάντια, μειωμένες οι τιμές σε σχέση με πέρυσι, λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία. Φέτος εμείς δεν θα έχουμε την κάρτα φιλάθλου και ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είμαστε σωματείο, δεν έχουμε μεγάλους χορηγούς. Ο κόσμος είναι ο κύριος αιμοδότης μας και καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Τα διαρκείας χωρίζονται σε 5 κατηγορίες. Δυο κατηγορίες για την ανατολική και τρεις κατηγορίες για την κεντρική. Θα αναρτηθούν οι τιμές στην ιστοσελίδα μας. Το σύνθημα είναι «Στα δύσκολα δηλώνουμε παρών».


Όσα δήλωσε ο Νίκκι Παπαβασιλείου:

Αρχικά είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι εδώ, δουλεύοντας σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Κύπρου. Για μένα η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα του ΤΟΠ-6. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την διοίκηση και τον Μάκη Παπαϊωάννου. Η Νέα Σαλαμίνα έχει μία μεγάλη ιστορία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε από που ήρθε. Τον πόλεμο του 1974, τον ξεριζωμό από την Αμμόχωστο.

Είμαι σε μία ομάδα που έχει όλα τις υποδομές. Έχει ένα φανταστικό αθλητικό κέντρο που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις μεγάλες ομάδες. Έχει το δικό της γήπεδο. Θέλω να δημιουργήσουμε μία ομάδα με ταυτότητα και τρόπο παιχνιδιού. Θέλω να δείξω τον δρόμο και να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν σε πιο ψηλό επίπεδο».

Για το αν τον προβλημάτισε το γεγονός ότι η ομάδα είναι στη Β’ κατηγορία: «Απλά θα είναι μια χρονιά που θα δουλέψουμε για να επιστρέψουμε. Θα είναι μία παρένθεση. Μπορούμε να προετοιμαστούμε για να δουλέψουμε την νέα σεζόν σε ένα άλλο επίπεδο»

Για τη δυσκολία του πρωταθλήματος της Β΄: «Δεν υποτιμούμε καμία διοργάνωση. Φυσικά η Νέα Σαλαμίνα είναι η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Πρέπει να ετοιμαστούμε και να προσαρμοστούμε στην κατηγορία.

Όταν έφυγα πριν 6 χρόνια, δεν είχα σκοπό να γυρίσω. Μιλώντας με τον Μάκη όμως βρήκα αυτά που ήθελα να ακούσω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Θα ήθελα να μείνω χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα».

Για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό: «Ο στόχος είναι να μην κάνουμε πολλές προσθήκες στην πρώτη κατηγορία. Αν μπορούμε 4-5. Υπάρχουν ταλέντα στην ομάδα που μπορούν να είναι μέλη της Νέας Σαλαμίνας».

Για τη φιλοσοφία του: «Θέλω να παίξω με την μπάλα κάτω. Η ομάδα μας θα είναι προετοιμασμένη επιθετικά και αμυντικά. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία αγωνιστική ταυτότητα»

Μήνυμα για τον κόσμο: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους και να έρχονται στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ