aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑNέα Σαλαμίνα: Τα κλειδιά σε γνώριμα χέρια, επιστρέφει ο Πουρσαϊτίδης

Nέα Σαλαμίνα: Τα κλειδιά σε γνώριμα χέρια, επιστρέφει ο Πουρσαϊτίδης

Τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας στον Σάββα Πουρσαϊτίδη αποφάσισε να δώσει η διοίκηση των ερυθρόλευκων. Ο Ελλαδίτης προπονητής επιστρέφει στην ομάδα της Αμμοχώστου όπου εργάστηκε την τριετία 2017- 2020 με στόχο να επαναφέρει την προσφυγική ομάδα στην Α’ Κατηγορία.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και γι’ αυτήν έχουν ενημερωθεί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Αγκάθι» στην όλη διαδικασία είναι το συμβόλαιο που διατηρεί η Νέα Σαλαμίνα με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου έως το Καλοκαίρι του 2023. Από το «στρατόπεδο» των ερυθρόλευκων διαρρέει πως ο «Νίκκι» αξιώνει όλα τα χρήματα που προνοεί η συνεργασία τους τόσο για τη φετινή σεζόν, όσο και για την επόμενη που υπολογίζονται κοντά στις 100.000 ευρώ.

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή ώστε να γλυτώσει κάποια χρήματα, χωρίς όμως να διαφοροποιείται το σκηνικό σχετικά με την απόφαση αλλαγής προπονητή. Στο πλευρό του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά την απόλυσή του από τον ΑΠΟΕΛ αρχές της σεζόν, θα βρίσκονται οι στενοί συνεργάτες του Χριστόδουλος Χριστοδούλου (βοηθός προπονητής και αναλυτής) και Αλέξη Περικλέους (γυμναστής).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ